spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Ota yhteyttä

Rekrytointi

Vastaanotamme kaikki työhakemukset sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi

Säilytämme työhakemukset 12 kk ajan.

 

Avoimet työpaikat 

 

Haemme mikrobiologian tiimiä täydentämään Sinua

Mikrobiologian tiimipäällikkö

jolla on kokemusta esimiestyöstä sekä soveltuva mikrobiologian tai luonnontieteellisen alan koulutus. Vastaat esimiestyön lisäksi tiimisi asiakassuhteiden ylläpidosta sekä analyysi- ja laatutyöstä ISO 17025 laatujärjestelmän mukaisesti. Kuulut MetropoliLabin johtoryhmään ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Haemme aktiivista, aloitteellista ja tuloshakuista osaajaa, jolla on kokemusta esimiestyöstä sekä analyysimenetelmistä ja niiden kehityksestä. Sinulla on vankkaa osaamista mikrobiologian tuotantolaboratorio- ja laatutyöstä sekä laajat verkostot laboratorioalan ammattilaisten keskuudessa. Motivoidut onnistuneiden palveluratkaisujen löytämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta. Positiivisella asenteellasi huolehdit aina henkilöstösi hyvinvoinnista.

Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle haastavan tehtävän, jossa saat aidosti olla kehittämässä mikrobiologian tiimiä alan suurimmassa suomalaisessa ympäristölaboratoriossa.

Lähetä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut heti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Reetta Ahlfors 6.8. ja13.8. klo 14-15, puh.010 391 3400. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi 17.8.2020 mennessä.

Metropolilab logo white