spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään


Verkkokauppa

Verkkokaupasta tilattaviin palveluihimme kuuluu rengaskaivovesitutkimukset, porakaivovesitutkimukset sekä kaivoveden mikrobiologisen laadun tutkimukset.

1. Valitse haluamasi tuotteet ja tee tarvittavat lisävalinnat

Rengaskaivovesitutkimus

RENGASKAIVOVESITUTKIMUS 210 €

Suositellaan tehtäväksi mikäli kaivo on uusi, veden laatu tuntematon, kaivo on säännöllisessä käytössä tai vedessä on haju/väri tms. ongelmia. Tutkimus antaa yleiskuvan kaivoveden laadusta. Paketti sisältää myös talousveden mikrobiologisen laadun.

 

Lisätietoja tutkimuksesta

Kappalehinta:

sis. alv 24 %

210,00 €

Porakaivovesitutkimus

PORAKAIVOVESITUTKIMUS 300 €

Suositellaan tehtäväksi mikäli kaivo on uusi, veden laatu tuntematon, kaivo on säännöllisessä käytössä tai vedessä on haju/väri tms. ongelmia. Tutkimus antaa yleiskuvan kaivoveden laadusta ja selvittää porakaivoveden erityispiirteet.  Paketti sisältää myös talousveden mikrobiologisen laadun.

 

Lisätietoja tutkimuksesta

Kappalehinta:

sis. alv 24 %

300,00 €

Kaivoveden mikrobiologinen laatu

KAIVOVEDEN MIKROBIOLOGINEN LAATU 80 €

Tutkimus selvittää veden mikrobiologista laatua mm. kaivon mahdollista ulosteperäistä likaantumista ja pintavesien pääsyä kaivoon. 

 

Lisätietoja tutkimuksesta

Kappalehinta:

sis. alv 24 %

80,00 €

Lähetämme tilauksen mukana paperisen kaivovesilähetteen ja näytteenotto-ohjeen. Luethan ohjeen huolellisesti ja täytät näytepullot ohjeistuksen mukaisesti. Lähetteeseen kirjataan tutkimusten tarkemmat tiedot (näytteenottopäivä, tiedot kaivosta jne.).

2. Alennuskoodi

3. Täytä tilaajan tiedot


4. Valitse toimitustapa

5. Maksutapa - siirtymällä maksamaan, hyväksyt samalla tilauksen

Ostoskorin sisältö

Yhteensä: 0,00 €

Hinnat sisältävät alv:n 24 %

Toimituskulut sisältyvät hintaan.Huomioitavaa

Lähetämme näytteenottopaketin kahden arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilauksen toimitustavaksi on valittu nouto MetropoliLabin asiakaspalvelusta, voi näytteenottopaketin noutaa tilauksen teon jälkeen laboratorion aukioloaikoina. 

Veden laatua arvioidaan vain tutkittujen ominaisuuksien perusteella. Tutkimuksen ulkopuolelle jäävät ominaisuudet vaikuttavat myös veden laatuun.

Tutkimuksen arvioitu valmistumisaika on kaksi-neljä viikkoa. Jos tutkitaan pelkästään talousveden mikrobiologinen laatu, on arvioitu valmistumisaika kolme-neljä päivää näytteiden saapumisesta laboratorioon. 

Kaivovesinäytteen vastaanottoajat ovat MetropoliLabissa arkisin klo 8.00-16.00. Postitse toimitettavien näytteiden otto ja lähetys suositellaan tehtäväksi alkuviikosta, lähetys tulee tehdä näytteenottopäivänä. 

 

Kaivovesiasiakkaiden neuvontapuhelin 0600 04540 (arkisin klo 10-11). Puhelun hinta on 0,99 € min + pvm (sis. alv 24 %)

Lisätietoja näytteenotosta ja näytteiden toimittamisesta täältä. Kaivovesinäytteen näytteenotto-ohjeet löytyvät näytelähetteeltä.

Voit myös kysyä lisää metropolilab@metropolilab.fi

Siirry maksamaan
Metropolilab logo white