spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Rekrytointi

Vastaanotamme kaikki työhakemukset sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi

Säilytämme työhakemukset 12 kk ajan.

 

Avoimet työpaikat

Ympäristönäytteenottaja

Haemme ympäristönäytteenottajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi tulee olemaan monipuolinen ympäristönäytteenotto, lisäksi työnkuvaan kuuluu mm. talousvesi-, jätevesi-, uima-allasnäytteenottoa sekä tarvittaessa elintarvike- ja pintapuhtausnäytteenottoa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta ympäristönäytteenotosta ja B-ajokortti. Eduksi katsotaan, jos sinulla on vesi- tai maaperänäytteenoton sertifiointi. Lisäksi työssä vaaditaan hyvät tietotekniset taidot. Työnkuvaa voidaan räätälöidä aiemman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Arvostamme ISO/IEC 17025 mukaisen laboratoriotoiminnan tuntemusta sekä hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä kokonaisuuksien hallintaan. Eduksi katsotaan kokemus näytteenottotyöstä.

Tarjoamme kasvavan toimikentän, monipuolisen työnkuva ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.


Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 30.4.2024 mennessä, haastattelut sekä valinta tehdään kuitenkin mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Hakemukset osoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi otsikolla Näytteenottaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sähköpostitse näytteenoton ja asiakaspalvelun tiimipäällikkö Milla Punkari, milla.punkari(at)metropolilab.fi

(päivitetty: 27.3.2024)

Metropolilab logo white