spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Rekrytointi

Vastaanotamme kaikki työhakemukset sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi

Säilytämme työhakemukset 12 kk ajan.

 

Avoimet työpaikat

Tutkimuslaborantti 

Etsimme mikrobiologisen analytiikan laboratoriotehtäviin tutkimuslaboranttia vakituiseen työsuhteeseen.  

Päätehtävänäsi on mikrobiologinen puhdastila- ja elintarvikeanalytiikka. Edellytämme sinulta laborantin tai laboratorioanalyytikon koulutusta ja aiempaa kokemusta mikrobiologisessa laboratoriossa työskentelystä. Etuna on, jos tunnet ISO/IEC 17025 mukaisen laboratoriotoiminnan. Sinulla on mahdollisesti kokemusta mikrobiologisesta puhdastila-analytiikasta sekä LIMS-järjestelmästä ja omaat hyvät IT-taidot. Olet reipas ja oma-aloitteinen, pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia ja työskentelet mielelläsi vuorovaikutuksessa muiden kanssa.  

Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 10.12.2023. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi otsikolla Mikrobiologian tutkimuslaborantti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa mikrobiologian tiimipäällikkö Hanna Sipari, hanna.sipari@metropolilab.fi, puh. 010 3913 407. 

 

Työpaikan osoite: Viikinkaari 4, 00790 Helsinki 

Palkkaus: Sopimuksen mukaan 

Työ alkaa: 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan  

Työaika: Kokoaikatyö 

Työn kesto: Vakituinen työsuhde 

Haku päättyy: 10.12.2023 

Jätä hakemus: rekrytointi@metropolilab.fi 

MetropoliLab Oy on kotimainen elintarvike-, vesi- ja ympäristölaboratorio. Tarjoamme monipuolisia laboratorio- ja näytteenottopalveluita yrityksille, laitoksille, yhteisöille, kuntien ja valtion viranomaisille sekä yksityishenkilöille. Tutkimuksiin liittyvä raportointi, erilaiset asiantuntijapalvelut sekä näytteenotto- ja hakupalvelut ovat myös tärkeä osa toimintaamme. Pitkän kokemuksen, nykyaikaisen laitetekniikan sekä huippuammattilaistemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua nopeasti. Moderni laboratoriomme sijaitsee Helsingissä, Viikin kampusalueella. 

(22.11.2023)

Metropolilab logo white