spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Ota yhteyttä

Rekrytointi

Vastaanotamme kaikki työhakemukset sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi

Säilytämme työhakemukset 12 kk ajan.

 

Avoimet työpaikat

Talouspäällikkö

Olisitko sinä meidän uusi talouspäällikkömme? Jos taloushallinnon kiemurat mukaan lukien raportointi, laskutus, ennusteet, budjetointi, laskelmat ja kaikenlaiset informatiiviset raportit ovat sinun juttusi, olet oikea henkilö meille.

Onnistuaksesi tarvitset soveltuvan koulutuksen ja useamman vuoden työkokemuksen. Netvisor-ohjelmiston hallinta helpottaa alkuun pääsyä. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, tiimityötaitoja ja oma-aloitteista ongelmanratkaisukykyä. Toimit systemaattisesti ja teet asiat valmiiksi sekä pyörittelet Exceliä ja mahdollisesti Qlik Viewtäkin rutiinisti. Laboratorioalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta sekään ei ole pakollista. Me perehdytämme kyllä.

Me tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn suomalaisessa elintarvike- ja ympäristölaboratoriossa. Johtoryhmän jäsenenä olet mukana tekemässä kanssamme työstämme entistä merkityksellisempää ja pääset vaikuttamaan yhtiömme suuntaan nyt ja tulevaisuudessa.

Meillä MetropoliLabissa Helsingin Viikissä tehdään vuosittain yli 500 000 analyysia eri alan asiakkaille n. 70 hengen mahtavalla porukalla. Olemme akkreditoitu palvelulaboratorio ja asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, viranomaiset ja yksityishenkilöt.

Laita hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi. Haku on auki 5.6.2022 saakka, ja aloitamme haastattelut heti hakuajan päätyttyä. Lisätietoja paikasta antaa toimitusjohtaja Reetta Ahlfors, p. 010 391 3400.

(ilmoitus 13.5.2022)

Elintarvikenäytteenottaja

Haemme elintarvikenäytteenottajaa MetropoliLab Oy:n näytteenottotiimiin

Päätehtävänäsi tulee olemaan elintarvike- ja pintapuhtausnäytteenotto sekä näytteiden noudot ja näyteastioiden toimittaminen asiakkaillemme. Myöhemmin sinun on mahdollista laajentaa osaamistasi myös muuhun näytteenottotyöhön.

Kokemus ravintola- tai elintarvikealalta katsotaan eduksi, mutta ei ole aivan välttämätöntä. Työhön vaaditaan B-ajokortti. Myös mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.  

Työssä kohtaat nopeita asiakaskohtaamisia muuttuvissa ympäristöissä. Näytteenotto tapahtuu niin pienissä ravintoloissa ja kaupoissa kuin suurten tuotantokeittiöiden ja toimijoiden tiloissa. Työ vaatii reipasta otetta ja asiakaspalvelualttiutta sekä huolellisuutta ja tarkkuutta. Työssä liikutaan autolla keskusta-alueilla ja kauempana maakunnissa.

Arvostamme ISO/IEC 17025 mukaisen laboratoriotoiminnan tuntemusta sekä hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä kokonaisuuksien hallintaan. Työ on itsenäistä ja omaa työtä pitää pystyä suunnittelemaan ja aikatauluttamaan.

Tarjoamme kasvavan toimikentän, monipuolisen työnkuva ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät henkilöstöedut.

Hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 29.5.2022 mennessä, haastattelut sekä valinta tehdään kuitenkin mahdollisimman pian ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Hakemukset osoitteeseen rekrytointi@metropolilab.fi otsikolla Näytteenottaja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sähköpostitse näytteenoton ja asiakaspalvelun tiimipäällikkö Milla Punkari, milla.punkari(at)metropolilab.fi

(ilmoitus 10.5.2022)

Metropolilab logo white