spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Selaa

Uimavesitutkimukset

Uima-allasvesi

MetropoliLab Oy tarjoaa palvelukokonaisuuden uima-allasvesien näytteenotosta laaduntarkkailuun.

Tutkimme allasvesilainsäädännön piirissä olevien uima-altaiden lisäksi kohteita, joita terveydensuojeluviranomainen ei välttämättä valvo, mutta toiminnanharjoittajan vastuulla on kuitenkin valvoa allasveden laatua ja estä terveyshaittojen synty. 

Näitä ovat muun muassa:

  • taloyhtiöiden uima-altaat
  • kylpytynnyreiden vesi
  • kahluualtaat

Valikoimastamme löytyvät erikoisanalyysit kuten Legionella pneumophila -bakteerin ja Giardia/Cryptosporidium-alkueläinten määritykset.

Uimarantavesi

Terveydensuojeluviranomaisten lisäksi MetropoliLab Oy tarjoaa uimaveden mikrobiologisia tutkimuksia myös yksityisten uimarantojen veden laadun ja uimakelpoisuuden selvittämiseen. Sinilevämyrkyistä määritämme myös mikrokystiinin ja saksitoksiinin.

 


Lisätietoja


MetropoliLab Oy tutkii uima-allasveden laadun uima-allasvesiasetuksen STM 315/2005 mukaisesti akkreditoiduilla menetelmillä ja uimarantojen laaduntarkkailussa noudatetaan STM asetuksia 177/2008 ja 354/2008. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T058, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Tiedot akkreditoituun pätevyysalueeseen sisältyvästä toiminnasta ovat nähtävissä verkkosivuilta www.finas.fi/toimijat.

 

Kysy lisää myynti@metropolilab.fi

Metropolilab logo white