spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

Ota yhteyttä
Selaa

Maanparannusaineet ja lannoitteet

MetropoliLab tuottaa analyysipalveluita toimijoille, jotka valmistavat kompostia, kasvualustoja, lannoitteita tai muita maanparannusaineita sekä biokaasulaitoksille ja niiden tuottamille orgaanisille lannoitevalmisteille.

Varmistamme, että analytiikkamme laatu on aina korkeatasoista ja menetelmämme akkreditoituja tai Eviran hyväksymiä. Näin mahdollistamme sen, että analyysituloksiamme voidaan käyttää omavalvonnan lisäksi myös virallisessa valvonnassa

Analyysitulokset toimitamme joustavasti sähköpostilla. Lisäksi tulosten valmistumista voi seurata sähköisen tulospalvelun kautta. Halutessaan asiakas saa meiltä myös tarvitsemansa näyteastiat.


Lisätietoja

Lannoitevalmisteiden viralliseen valvontaan liittyvät, tuoteselosteita varten tehtävät tutkimukset ja sivutuoteasetuksen (1069/2009) nojalla tehtävät hygieniavalvontaan liittyvät mikrobiologiset tutkimukset tulee tehdä Ruokaviraston hyväksymässä laboratoriossa. MetropoliLab on Ruokaviraston hyväksymä viranomais- ja omavalvontalaboratorio lannoitevalmistelain (539/2006) nojalla.

Kysy lisää myynti@metropolilab.fi

Metropolilab logo white