spacechat

Verkkokauppa

0

Poikkeus- ja epidemiatilanteet

Näytteenotto- ja hakupalvelut

Kirjaudu sisään

MetropoliLab Oy on ostanut Mikrofokus Oy:n liiketoiminnan

2021-09-17 15:41:59

Iloksemme voimme kertoa, että MetropoliLabin palvelutarjonta laajenee! Materiaali- ja mikroskopia -analytiikkaan erikoistunut Mikrofokus Oy liittyy osaksi MetropoliLabin toimintaa 27.8.2021 tehdyn liiketoimintakaupan myötä. Muutoksen myötä MetropoliLab Oy tarjoaa ympäristö- vesi- ja elintarvikenäytteiden tutkimuksen lisäksi myös akkreditoitua asbestianalytiikkaa sekä mikroanalytiikkaan perustuvaa materiaalitutkimusta.

Analyysipalvelut sekä materiaalitutkimukset jatkuvat samassa osoitteessa, samoissa tiloissa, tuttujen asiantuntijoiden toimesta. Tavataan taas Viikissä!

Lisätietoja palvelutarjonnasta: myynti@metropolilab.fi

 

Mikrofokus Oy on elektroni- ja valomikroskopiaan sekä röntgenmikroanalytiikkaan erikoistunut materiaalitutkimuslaboratorio. Kolmenkymmenen vuoden aikana Mikrofokus on tullut tunnetuksi analyysien nopeudesta ja luotettavuudesta, toiminnan kehittämisestä asiakkaiden tarpeiden mukaan sekä helposta lähestyttävyydestä. 

 

MetropoliLab Oy on ympäristö-, vesi- ja elintarvikeanalyysejä sekä näytteenottopalveluita tarjoava testauslaboratorio. Kaupan myötä laboratorion analyysitarjonta laajenee entisestään ja voimme tarjota vieläkin kattavampia palveluita asiakkaillemme, nopeasti ja luotettavasti.

Metropolilab logo white