Uima-allasvesi

MetropoliLab tarjoaa uima-allasvesien laadun tarkkailuun palvelukokonaisuuden näytteenotosta tulosten arviointiin. MetropoliLab Oy tekee uima-allasveden laadun tutkimukset uima-allasvesiasetuksen STM 315/2005 mukaisesti akkreditoiduilla menetelmillä (FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T058, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025).

Tarjoamme myös erityisanalyysejä kuten Legionella pneumophila-bakteerin ja Giardia/Cryptosporidium-alkueläinten määritykset. Tarjoamme myös näytteenotto- ja hakupalvelua. Kanssamme voi tehdä sopimuksen uima-allasvesinäytteiden tutkimisesta ja näytteenotosta näytteenotto-ohjelman mukaisesti.

Teemme myös uimahallien kenttämittareiden toimivuuden tarkastuksia kuten kenttäkloorimittarin mittaustulosten tarkkuus.

Pääkaupunkiseudun uimahallien uima-allasvesien laatu tutkitaan MetropoliLabissa. Uimahalleissa on nähtävillä testausselosteet uima-allasveden laadusta.

Tutkimme myös taloyhtiöiden uima-allasvesien laatua.

Jos otatte itse uima-allasvesinäytteen, näytepullot ja näytteenotto-ohjeet voi noutaa MetropoliLabin asiakaspalvelusta arkisin klo 8 – 16. Klooripitoisuuden määrityksen luotettavuuden takaamiseksi näytteet on toimitettava laboratorioon kahden tunnin kuluessa näytteenotosta. Tutkimusten valmistuttua asiakkaalle toimitetaan testausseloste, jossa on lausunto veden laadusta.

Halutessasi lisätietoja ota yhteyttä metropolilab@metropolilab.fi