Näytteenotto- ja hakupalvelut

MetropoliLab tarjoaa näytteenotto- ja hakupalvelua pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Kuljetuspalvelujen kautta toiminta-aluettamme on koko maa.

Jos yrityksesi tarvitsee elintarvike-, vesi- tai puhtausnäytteiden otto- tai hakupalvelua, saat MetropoliLabilta tarvitsemasi palvelun. Voit tehdä kanssamme sopimuksen, joka kattaa näytteenoton ja/tai –haun haluamallasi laajuudella.

Asiantuntevat ja koulutetut näytteenottajamme ottavat tai noutavat erilaiset vesinäytteet sekä elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet. Talous-, uima-allas –  ja vesistövesien näytteenotto on sertifioitu.  Asianmukaiset näytteenottovälineet ja kuljetusolosuhteet takaavat tulosten luotettavuuden. Elintarvike- ja pintapuhtausnäytteenotto on osa akkreditoitua toimintaamme (FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T058, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025).

Tarjoamme näytteenottopalvelua ja näytteenottolaitteiden lainaus- ja vuokrauspalvelua myös sisäympäristötutkimuksia tekeville yrityksille.

Halutessasi lisätietoja ota yhteyttä metropolilab@metropolilab.fi tai

Lue lisää omavalvontanäytteenotosta

Lue lisää sisäympäristönäytteenotosta