Säilyvyystutkimukset

Säilyvyystutkimuksilla voit varmistaa yrityksesi tuotteiden laadun haluamasi säilyvyysajan kuluttua. MetropoliLab tuottaa sinulle asiantuntevasti tulokset, joiden avulla tuotteesi turvallisuus ja myyntikelpoisuus todennetaan. Kun haluat tiedon tuotteittesi säilymisestä, voit täyttää sivun alaosasta löytyvän tilaus/lisätietolomakkeen, jossa määrittelet tarpeesi tutkimuksen osalta. Lähetä täytetty lomake meille, niin otamme sinuun yhteyttä.

Säilyvyystestauksen onnistumiseen vaikuttavia seikkoja, selvitä nämä etukäteen:

  • Tuotteelle kaavaillusta säilyvyysajasta on hyvä olla ennakkokäsitys, kuinka pitkää testiä ja kuinka monta testausajankohtaa lähdetään tekemään.
  • Haluatko selvittää erityisesti aistinvaraisen, mikrobiologisen tai kemiallisen laadun vai yleisesti tuotteen turvallisuuden?
  • Säilyvyystutkimuksiin tarvitaan oma näyte jokaiselle tutkimusajankohdalle, varsinkin jos tuote on pakattu suojakaasuun tai vakuumiin. Varaudu toimittamaan laboratorioon useampia näytteitä.
  • Haluatko säilyttää näytteet omissa säilytystiloissasi vai toimittaa ne laboratorioon säilytettäviksi? Laboratoriossamme on tarjolla useita eri säilytyslämpötiloja sekä mahdollisuus jäillä säilyttämiseen.

Tarvittaessa MetropoliLabin asiantunteva henkilökunta palvelee aikataulun suunnittelussa ja tuotteen laadun arviointiin tarvittavien määritysten valinnassa sekä tulosten tulkinnassa.

Tilaus/lisätietolomake