Elintarviketutkimukset

MetropoliLab tarjoaa kokonaisvaltaiset analyysipalvelut niin isoille elintarvikealan yrityksille kuin yksityisille elintarvikealan toimijoillekin. Käytämme moderneja analysaattoreita, mikä mahdollistaa suurien näytemäärien käsittelyn nopeasti ja tehokkaasti mutta luotettavasti. Tutkimme hyvin laajasti erilaisia elintarviketyyppejä. Vasemmalla olevasta valikosta pääsee lukemaan lisää kysytyimmistä tutkimusalueistamme.

MetropoliLab Oy on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio T058, akkreditointivaatimus SFS-EN ISO/IEC 17025. Käytämme tutkimuksissa akkreditoituja ja Eviran hyväksymiä menetelmiä. Pätevyysalueemme on hyvin kattava, pätevyysalueemme löydät www.finas.fi/toimijat

Kemisteillä ja mikrobiologeilla on pitkä kokemus sekä tutkimustulosten arvioinnista että käytettyjen menetelmien soveltuvuudesta eri elintarvikkeille.

Lainsäädännön muutosten seuraaminen ja sen arviointi, miten ne vaikuttavat asiakastarpeisiimme ovat osa toimintaamme. Laboratorion tutkijat osallistuvat aktiivisesti menetelmien kehitystyöhön mm. omalla panoksellaan kansallisissa elintarvikealan standardointityöryhmissä.