Elintarviketutkimukset

MetropoliLab tarjoaa kokonaisvaltaiset analyysipalvelut niin isoille elintarvikealan yrityksille kuin yksityisille elintarvikealan toimijoillekin. Käytämme moderneja analysaattoreita, mikä mahdollistaa suurien näytemäärien käsittelyn nopeasti ja tehokkaasti mutta luotettavasti. Tutkimme hyvin laajasti erilaisia elintarviketyyppejä. Vasemmalla olevasta valikosta pääsee lukemaan lisää kysytyimmistä tutkimusalueistamme.

Käytämme tutkimuksissa akkreditoituja ja Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran hyväksymiä menetelmiä. FINAS-akkreditoipalvelun standardin SFS-EN ISO 1725 mukaan akkreditoima pätevyysalueemme on hyvin kattava. Pätevyysalueemme löytyy www.finas.fi/toimijat tunnuksella T058.

Kemisteillä ja mikrobiologeilla on pitkä kokemus sekä tutkimustulosten arvioinnista että käytettyjen menetelmien soveltuvuudesta eri elintarvikkeille.

Lainsäädännön muutosten seuraaminen ja sen arviointi, miten ne vaikuttavat asiakastarpeisiimme ovat osa toimintaamme. Laboratorion tutkijat osallistuvat aktiivisesti menetelmien kehitystyöhön mm. omalla panoksellaan kansallisissa elintarvikealan standardointityöryhmissä.