MetropoliLab Oy hakee toimitusjohtajaa

MetropoliLab Oy on analyysipalveluiltaan monipuolisin ja suurin kotimainen elintarvike-, vesi- ja ympäristölaboratorio Suomessa.  MetropoliLab on Helsingin kaupungin tytäryhtiö, jonka muut omistajat ovat Espoo, Vantaa ja Kauniainen.

MetropoliLab tarjoaa laboratoriopalveluita yrityksille, laitoksille ja yhteisöille, kuntien ja valtion viranomaisille sekä yksityisille henkilöille. Yrityksen asiakkuusohjautuva toimintatapa perustuu erityisesti tavoitteeseen auttaa asiakasta menestymään ja kokemaan arvoa valitessaan MetropoliLab Oy yhteistyökumppanikseen.

Laboratorion sijainti Helsingissä, Viikin kampusalueella bio- ja ympäristöalan tutkimuksen ja valvonnan ytimessä, antaa sille erinomaisen mahdollisuuden toimia edelläkävijänä toimialallaan.

Toimitusjohtaja MetropoliLab Oy

Toimitusjohtajana tulet ottamaan kokonaisvastuun yhtiön johtamisesta ja tuloksesta. Vastaat yrityksen kehittämisestä strategisten tavoitteiden mukaisesti. Keskeisiä tehtäviäsi tulee olemaan kannattavan liiketoiminnan johtaminen sekä pitkäjänteinen talous- ja investointisuunnittelu. Olet innostava ja positiivinen henkilöjohtaja, jolla on tarvittavaa jämäkkyyttä saada asiat tapahtumaan.

Sinulla on kokemusta ja näyttöjä tulosvastuullisesta liiketoiminnan vetämisestä sekä henkilöstön johtamisesta. Tehtävässä tulet tarvitsemaan vahvaa kokemusta laboratorioalalta ja omaat kyvyn hyödyntää alan muutoksen tuomia mahdollisuuksia. Hallussasi on ylempi korkeakoulututkinto.

MetropoliLab hakee määrätietoista johtajaa, jolla on näkemystä laboratoriopalveluiden myyntiin ja markkinointiin sekä kyky kehittää palvelutuotannon laatua ja sen taloudellista tehokkuutta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito on etu.

MetropoliLab tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden olla vahvistamassa perinteikkään laboratorioyrityksen tulevaisuutta yhdessä monipuolisen osaamisen omaavan henkilöstön kanssa.

 

Hae tehtävää oheisen linkin kautta 3.9.2017 mennessä. Rekisteröinnin yhteydessä liitä mukaan hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi. Toimi heti, sillä haastattelut aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta antaa Opteamin rekrytointikonsultti Tuija Autio 040 569 0009 ja  MetropoliLab Oy:n hallituksen puheenjohtaja Pertti Forss 050 5585418.

Hae työpaikkaa